ARTISTAMŰVÉSZETI SZAKKÖR BÉKÉSCSABÁN

Artistaművészeti szakkört hirdet a Baross Imre Artistaképző Intézet Szakgimnázium általános iskolás tanulók részére. A foglalkozások helyszíne az iskola békéscsabai tagintézményének telephelye, a Békéscsabai Jókai Színház próbaterme. A foglalkozások során a gyermekek hetente két alkalommal sajátíthatják el az artistaművészet, a tánc, valamint a színpadi mozgás alapismereteit. A szakkört a hét évtizede eredményes Artistaképző Intézet több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező artista- és táncoktatói irányítják.

A foglalkozások vezetői

Keresztesné Deák Andrea
moderntánc-tanár, koreográfus

Török Ferenc
artista, akrobatika és ügyesség tanár

A szakkör díja

A foglalkozások díja 6000 Ft/ hó (testvérkedvezmény esetén: 4000/Ft/hó).

Várható órarend

Artista szakkör
(keddenként)

nagyoknak 15:00 – 16:30
kicsiknek 16:30 – 18:15

Tánc szakkör
(péntekenként)

nagyoknak 15:00 – 16:30
kicsiknek 16:30 – 18:15

A foglalkozások

Foglalkozásaink az artistaművészet alapjaival való megismerkedés mellett különleges és komplex lehetőséget biztosítanak a tanulók fizikai és mentális fejlődésére is. A gyermekek a jelentkezést követően tudásszintnek és korosztálynak megfelelően kerülnek beosztásra.

Bemutató foglalkozások általános iskolák számára

Szeptember közepén a szakköreink iránt érdeklődő intézmények tanulóinak interaktív bemutató órát szervezünk, melynek során a tanulók betekintést nyerhetnek a foglalkozások menetébe, illetve be is kapcsolódhatnak azokba. Az érdeklődő intézmények az artistaszakkor@biak.hu e-mail címen vehetik fel velünk a kapcsolatot.

Jelentkezés

Jelentkezni elektronikus úton lehetséges az artistaszakkor@biak.hu e-mail címen. A jelentkezésnél kérjük, tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • jelentkező gyermek neve,
  • jelentkező gyermek kora és osztálya,
  • szülő, gondviselő neve,
  • szülő, gondviselő elérhetősége (e-mail-cím, telefonszám).

További infomáció

Az esetleges felmerülő kérdések esetén kérjük, írjanak az artistaszakkor@biak.hu e-mail-címre vagy keressék telefonon Krátky Éva iskolatitkárt a +36 20 249 6880 telefonszámon!