Igazgatói tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Tájékoztatom Önöket, hogy 12. osztályos diákunk pozitív COVID teszteredményét jeleztük a Tisztiorvosi Szolgálat, valamint az EMMI felé. A minisztériumi kijelölt bizottságának képviselőjével személyes egyeztetést folytattunk, tájékoztattuk a helyzetről. A bizottság az esti órákban ül össze, s dönt arról, hogy a diák tanulócsoportja, azaz a 12. osztály a héten átállhat-e a digitális oktatási formára a megelőzés érdekében.

A minisztérium rendelkezése alapján tehát, a holnapi naptól (09. 08.) folytatjuk a hagyományos munkarendű oktatást, a vonatkozó órarend alapján, az egészségügyi feltételek szigorú betartásával (kézfertőtlenítés foglalkozás előtt és után, maszk kötelező használata a közösségi tereken zárt térben és javasolt használata az osztálytermekben, naponta többszöri fertőtlenítő takarítás a szakmai órák helyszínein)!!

A megelőzés érdekében felhívom a szülők figyelmét, hogy a fertőzés tényét kizárólag a háziorvos állapíthatja meg, ezért, amennyiben a COVID vírusra utaló tüneteket észlelnek gyermekeiken (láz, köhögés, nehézlégzés, ízlelés és szaglás hirtelen megszűnése. Kevésbé specifikus tünetek: hidegrázás, fejfájás, izomfájdalom, hányás, hasmenés) haladéktalanul keressék fel háziorvosukat!!!

Kovács Gábor Dénes
igazgató