CIRKUSZI KÉSZSÉGFEJLESZTŐKET KERES A FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

Célok:

A Fővárosi Nagycirkusz  szezonális munkára cirkuszi készségfejlesztő munkatársakat keres. A cirkuszi készségfejlesztő a Fővárosi Nagycirkusz nyári rendezvényein eszközbemutatót nyújt, cirkuszpedagógiai programokat szervez, és cirkuszanimációs foglalkozásokat  tart. Emellett bemutatja az artistaművészet műfajait és alaptechnikáit, hozzájárul a rendezvények szervezéséhez és lebonyolításához, kapcsolatot tart az események szervezőivel.

Elsősorban gyerekekkel és fiatalokkal, a 6-18 éves korosztály tagjaival kommunikál, megismerteti a cirkuszművészet különböző ágait, segíti, hogy az érdeklődők kipróbálhassák a cirkuszi eszközöket.

A munkavégzés helyszínei:

— Erzsébet-táborok (Zánka)

— Cinemaqua Film- és Naturpark (Kisvárda)

Időpontok:

— 2021. június 20. – 2021. augusztus 27. beosztás szerint, hetenkénti váltásban (Zánka)

— 2021. június eleje – 2021. augusztus vége (Kisvárda)

Jelentkezési feltételek:

— artista végzettség vagy gyakorlat, artistanövendék 

— széleskörű cirkuszművészeti elmélet és gyakorlat

— érdeklődés a cirkuszművészet különböző mozgásformái iránt

Előnyt jelent:

— minél több zsáner alapfokú ismeretének készségszintű bemutatása

— pedagógiai tapasztalat

A Fővárosi Nagycirkusz várja mindazon artistaművész és a Baross Imre Artistaképző Intézet növendékeinek jelentkezését, akik nyári munkalehetőséget keresnek és hozzá szeretnének járulni a cirkuszművészet, az artistamesterség népszerűsítéséhez, minél szélesebb réteggel történő megismertetéséhez.

Jelentkezési határidő: 2021. május 31. (hétfő)

Jelentkezés: office@circus.hu

Képzés:

A Fővárosi Nagycirkusz nyári rendezvényeinek sikeres lebonyolítása érdekében a jelentkezők számára intenzív cirkuszpedagógiai és – animációs képzést nyújt. A képzés célja a jelentkezők megismertetése a Fővárosi Nagycirkusz pedagógiai szemléletmódjával, komplex oktatási programjával. A jelentkezők emellett megismerhetik a nyári események tematikáját, megvalósításának menetét, és ízelítőt kapnak azok gyakorlati jellegéről.

Képzés ideje: 2021. június 7-8-9. 9:00 – 12:00