BIAK Artista- és Előadó-művészeti Akadémia díjeső a XV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon!!

A mai napig HIHETETLEN számunkra, hogy jelenlegi és volt növendékeink ekkora SIKEREKET értek el az idei Fesztiválon!!!

BRONZ-díjat kapott Russák Regina elképesztő gurtniszáma.

EZÜST-díjat a Flying Weiss Junior csoport kapta, akik az egyetlen Magyarországon lévő fliegende csapat. Óriási siker, hogy ebben a csapatban benne van iskolánk jelenlegi tanulója, Molnár Gréta is.

ARANY-díjat Pal’s Compaigne deszka duó kapta, hatalmas sikerrel mutatták be produkciójukat a Hungarian Talents műsorában. Külön felfoghatatlan élmény, hogy az arany díjat nem más, mint iskolánk Főigazgatója, Kovács Gábor Dénes adhatta át volt diákjainak.

A Fesztivál Gálavacsoráján a különdíjakat osztotta ki a nemzetközi zsűri. A Fesztiválon részt vevő diákjaink KILENC különdíjat kaptak, ami egészen elképesztő sikernek tudható be.

Nagyhegyi Sára hajlógó artistaművész Odette Bouglione a párizsi Cirque D’Hiver Bouglione ügyvezető igazgatójától vehette át különdíját. Ludmilla Kuznetsova, a SZOCSI CIRKUSZPARK igazgatója pedig MEGHÍVÁST ajánlott fel Sára számára.

Yaser Adbel Hamid produkcióját Peter Dubinsky, a NEMZETKÖZI ZSŰRI ELNÖKE jutalmazta meg egy különdíjjal, valamint meghívást kapott a BAKU CIRKUSZFESZTIVÁLRA is.

A Pal’s Compaigne deszka duó tagjai Irina Naumenkotól, a CIRQUE DU SOLEIL casting tanácsadójától vehették át különdíjukat, valamint Adans Peres, a Starlight Production & Showbusiness menedzserétől fogadták az elismerést. Maxim Nikulin, a Moszkvai Nikulin Cirkusz művészeti igazgatója nyújtotta át a Nikulin Moscow Circus Special Prize különdíját. Mind ezek mellett a BAKU CIRKUSZFESZTIVÁLRA is meghívást kaptak az artista fiúk. Elképesztő sikereik tovább folytatódtak, hiszen a párizsi MONDIAL DU CIRQUE DE DEMAIN Fesztivál külön meghívta Olivért és Andrást, amit jelenleg a világ egyik legrangosabb kortárs cirkuszfesztiváljának tartanak.

A BIAK Artista- és Előadó-művészeti Akadémia történetében először adott át szakmai díjat a Fesztivál keretein belül. A díjat a Toupe Zola mongol deszkacsoport kapta Akadémiánk diákjai és szakmai tanárai szavazata alapján.

Fabio Montico az Italian Circus Talent Főigazgatója különdíjat adott a BIAK Artista- és Előadó-művészeti Akadémia-nak a Diótörő Diadala című előadása kapcsán, ahol két diákunk, Nagy Patrik és Csepregi Lilla produkcióját meghívta az olasz fővárosba.