TE!rézvárosi Fesztivál az Andrássy úton

Grandiózus fesztivállal zárja a nyarat az Eötvös10. Budapest legismertebb sugárútja, három nap, Budapest legnagyobb színházai, rengeteg gyerekprogram, számos koncert, egy óriási fesztivál, és TE! – akinek ott a helye!

Augusztus utolsó hétvégéjén nagyszabású összművészeti fesztivállal búcsúztatja az Eötvös10 az idei nyarat: a Kodály köröndtől egészen az Izabella utcáig felsorakoznak a főváros legnagyobb színházai, idelátogatnak a legmenőbb koncertek, a legvarázslatosabb gyermekprogramok, és egy fergeteges Food Track Show. Az Eötvös10 elárasztja az Andrássy utat megannyi színházi előadással, egy vaskos kottányi zenével, egy széles könyvespolcnyi irodalommal, önfeledt tánclépésekkel, rengeteg meglepetéssel és végtelen szórakozással. Mindennel, ami kultúra.
A fergeteges fesztivál megtervezésekor fontos volt a környezettudatosság, így a szervezők törekednek arra, hogy a háromnapos rendezvény fantasztikus hangulata hagyjon nyomot mindenkiben, ne pedig ökológiai lábnyomuk. A TE! célja a Terézvárosban működő civil szervezetek felkarolása, így nekik is helyet biztosítanak a nagyszabású esemény helyszínén.

Artista növendékei produkcióival mutatkozik be az országban egyedülállóan komplex művészeti képzést folytató Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium, Gimnázium, Technikum és Alapfokú Táncművészeti Iskola. Az artisták mellett színészeket és táncosokat is képeznek az idén 70 esztendős múltra visszatekintő intézményben. Tagintézményeiben pedig az előadó-művészethez kapcsolódó szakmákat (hangtechnikus, színház és rendezvénytechnikus, animációkészítő) tanulhatják az érdeklődők.

A cirkuszművészet varázslatos világát interaktív bemutatóval (sátor), valamint zenés artista produkciókkal (kisszínpad) elevenítik színpadra az iskola növendékei.

Részletek

Dátum: 2021. 08.29.
Időpont: 13:30

Helyszín

TE! Kisszínpad
Andrássy út-Rózsa utca sarok
Budapest, 1067 Magyarorszá
g

A BELÉPÉS MINDEN PROGRAMRA INGYENES, DE VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYHOZ KÖTÖTT!