CIRKUSZ WORKSHOP NIKOLAS PULKÁVAL

Cirkusz workshopot hirdet a Budapest Kortárstánc Főiskola szeptember 19. és október 9. között. Az esemény iránt érdeklődők az elismert kanadai artistával, Nikolas Pulkával dolgozhatnak együtt, aki gurtni, trambulin, handstand, akrobatika, improvizációs ismeretek és karriermenedzsment kurzusokat tart.

Nikolas Pulka multidiszciplináris cirkuszművész, aki légtornára (gurtnira) szakosodott. Francia Guyanában, az Amazonas esőerdő szívében nőtt fel. Cirkuszművészeti tanulmányait a párizsi Rosny- sous-bois-ban kezdte, az École Nationale des Arts du Cirque-ben és a Montreali Nemzeti Cirkusziskolában folytatta. Az érettségit követően jórészt kanadai cégekkel dolgozott, tagja volt a
Cirque du Soleil társulatának, sok éven át turnézott a Cirque Éloize -val és a Cirque Alfonse -val. Nikolas a folyamatos tanulásban hisz, többek között ennek köszönhetően vált elismert cirkuszművésszé, aki közvetlenségéről és pozitív energiájáról ismert.

A kurzusok során a jelentkezők az alapoktól kezdődően sajátíthatják el és folyamatosan javíthatják is azoknak az eszközöknek a használatát, amelyekre egy cirkuszi művésznek ma szüksége van. A
workshop a klasszikus zsánerek fejlesztésén túl lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők a színpadi mozgást és színészmesterség ismereteiket is fejleszthessék. Az egyedülálló karriermenedzsment kurzus a modern szórakoztatóipar működésére készíti fel az érdeklődőket.

A kurzus órarendje és díjai:

Jelentkezés és további információ:

A jelentkezéshez szükséges mellékletek:

  • maximum 1 perces videó link csatolása a jelentkezési laphoz,
  • rövid önéletrajz,
  • rövid motivációs levél és elvárások a kurzussal kapcsolatosan.