Elkaplak! – Jótékonysági gálaest a Fővárosi Nagycirkuszban

Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve, december 5-én, 15 órától jótékonysági előadást szervez az idős artistaművészek megsegítésére. A Csillagtánc című klasszikus cirkuszi előadás teljes bevételét a nagy múltú, idős artistaművészeink támogatására fordítják.

Jövőt építeni a múlt tisztelete és folyamatos ápolása nélkül nem lehetséges. E mottó jegyében kerül sor idén is egy különleges cirkuszi gálára. A korábbi évek hagyományait követve az esten ingyen lépnek fel a világhírű cirkuszművészek, felajánlva a teljes bevételt az idős artistáknak.

A Fővárosi Nagycirkusz és az Artistaművészek Szakszervezete által közösen szervezett gálaest sokkal több, mint egy kulturális művészeti esemény. Ez az este őszinte példamutatás a gondoskodásra! Ez az önmagán túlmutató üzenet nemcsak egy esemény szeretne lenni, hanem olyan tett, mely példájával kihat az egész évre, a szemléletmódunk egészére: a sikerek csúcsán járó fiatalok, az aktív artistapályájuk közepén lévő következő nemzedék tagjai gondoskodnak azokról, akiktől tanultak, akiknek köszönhetik szakmájuk mesterfogásait, tiszteletét és szeretetét. Ezt az  üzenetet erősíti, hogy a gálaműsor létrejöttében közreműködő valamennyi résztvevő – a porondostól a zenészig, az istállómestertől a fellépő világsztárokig- ingyen dolgozik. 

Jó,ha megállunk egy pillanatra, és köszönetet mondunk azoknak a veterán mestereknek, akiktől tanultuk a szakmát, a művészetet, akik tanácsaikkal vagy példamutatásukkal irányt mutattak nekünk, segítettek, hogy egy fogás tökéletes és biztonságos legyen, egy trükk fejlődni tudjon, tehetséges és szépreményű tanoncból kiváló és sikeres, és nem utolsó sorban boldog és az élet minden ízében örömmel megélő artisták váljanak. 

Az előadás időpontja: 2021. december 5. 15 óra