Papdi Alíz a Ninja Warriors legjobb női versenyzője

Október 25-én startolt a Ninja Warrior Hungary című műsor a TV2 csatornáján. Az ügyességi vetélkedőműsor célja, hogy a versenyzők a lehető leggyorsabban teljesítsék a pályán lévő akadályokat. Hazánkban idén ősszel 330 ninja jelölt vágott neki a műsornak. Több artistanövendékünk is jelentkezett a versenyre, ahol Papd Alíz teljesítményére teljes joggal büszkék lehetünk.

Iskolánk Művészképzős tanulója Cyr kerék számával már többször lenyűgözte a közönséget az előadások alkalmával, és a műsorban  is többször kamatoztatta artista ismereteit. Egyedüli női versenyzőként a középdöntőig menetelt, kiérdemelve a verseny legjobb női versenyzőjének járó díjat. 

 

"Nagyon jó érzés volt egy új dologban kipróbálni magam, ami új kihívást jelentett számomra. A forgatások ideje alatt rengeteg embert ismertem meg, nagyon jó közösség alakult ki ez idő alatt. A műsor egyben egy önismereti tréning is volt, melyben megismerhettem erősségeimet és rájöttem hiányosságaimra, gyengeségeimre is. A pályák teljesítés során az artistaként szerzett tapasztalatim sokat segítettek, amely nemcsak fizikálisan jelentett előnyt hanem például a szakmánkra jellemző improvizációs készség és alkalmazkodó képesség is."
Papdi Alíz